zondag 9 maart 2008

PRIMEUR!!!

De eerste foto van de proefuitzending is binnen!!!



3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi Lous,
Jeetje, die kleurenfoto...!!! Wat nou Primeur. Je bedoelt zeker LIQUEUR... wat een afgetrokken bek zeg. Zo zie je maar weer, drank maakt meer kapot dan je lief is. Dat is wel een heel GROOT zwart gat waar je in aan het vallen bent, soort van vrije val of zo. Meisje kijk uit anders ga je m'n collega Bonny achterna.
En denk niet dat wij het niet zien! Ik weet heus wel dat die glazen 'peach' (pruimen voor hen die geen engels kennen) ijsthee + ijs een slecht en voor de hand liggende vermomming zijn van pure 'whiskey on the rocks' is (whiskey op de rotsen)! Dus eh, Sonja is duidelijk niet de enige die drinkt bij het ontbijt!!
Wees sterk meid. Ook ik verloor een goede vriend, Benny (Nijman) zoals je weet. Dat touren vorig jaar met Anneke heeft hem duidelijk de das om gedaan. Met haar heb ik nog een appeltje te schillen maar dat terzijde.
Op zijn begrafenis heb ik nog één keer het nummer 'ik zal altijd om je blijven geven' voor hem gezongen al was ik wel een beetje kwaad op hem omdat ik de volgende dag notabene helemaal in België moest optreden. Hoe kòn hij net dàn begraven moeten worden!?
Ja ja, mijn theater toer '40 jaar verliefd' is ook internationaal een groot succes. Als dat bij die SA-BBC een beetje lukt kun je daar dan ook eens een vliegertje oplaten voor mij? Tot juni sta ik nog geboekt maar daarna is het nog wat stil (niet door vertellen aub) en kan ik nog wel wat optreden. Niet voor het geld hoor, ben je mal. Nee, ik ben nu éénmaal behoorlijk media-geil, heb aandacht nodig. Kleine nasleep van en overgehouden aan het winnen van het Eurovisie songfestival met mijn 'troubadour'. lailalalai lalalaila lalaila lalalalaila... ach, zoals een oud Frans spreekwoord zegt "it's the price you pay for fame". Ja ja, 'those were the days' toen het songfestival nog songfestival was en geen compleet karnaval en toen wij nog vriendinnen waren (snik ;-((
Je bloemen verzachten m'n pijn een beetje al zijn ze wat laat voor de première die al op 9 oktober van vorig jaar was. Ook kun je die 'iemand' die ze bracht de volgende keer misschien wat geld meegeven. Dan hoeft ze ten minste niet ergens van een graf te jatten. Nu hingen de linten er notabene nog aan!!!
Nou meid, ik moet weer optreden nu. De pauze is bijna voorbij. Ik sta vanavond in eh... wat was 't ook al weer... o ja, Oirschot of all places!! En zowaar een paar échte fans in de zaal die niet alleen maar bij de 'troubadour' en 'visite' tot leven komen... echt cool joh!!
Over visite gesproken, morgen komen Piet Hein en hij neemt zijn maat Mickey Mouse mee!! Mickey, bij mij thuis... te gek!! Zal ik een handtekening voor je vragen. En wat zal Wibi Soejardi jaloers op me zijn!!
nu moet ik echt op hoor, ik spreek je snel weer...

LAIII LALALAIII LALALAIILALA LAIILALA .....

Lenny Khoer
xx

MIES B zei

Lieve Lous,

Enige bril. Dat staat je goed!

Groet,
Mies B

Anoniem zei

Kutwijf dat je bent, hoe durf je!