donderdag 13 maart 2008

Lous is hot!!

Dag lieve mensen!

Niet dat jullie de titel van mijn stukje verkeerd opvatten, want ik ben hier in kaapstad geen sexlijn begonnen ofzo, maar ik heb het erg druk met het bijhouden van mijn sociale contacten, zowel hier in kaapstad en omgeving, als in nederland.
Het was weer een drukke dag vandaag, eindelijk hebben we die rot lopende band van Mies bouwman door de douane gekregen, en als het goed is moet hij morgen weer landen op nederlandse bodem!(dus Mies als je dit leest, hij is onderweg!)
Ook ben ik gelijk gaan kijken of ons decor al op de luchthaven was aangekomen, en wat zie ik daar tot mijn grote verbazing!!!Een cavia-marmottenbak?!



Ik weet niet wie in nederland gaat over het verzenden van decorstukken, maar deze man of vrouw moeten ze per direct ontslaan!!! Hoe kan ik nu een show maken hier zonder decor? Fred Oster hebben we dan wel hier, maar het gaat nog steeds om "wie van de drie" en niet om de "AVRO's Wie-kent-kwis".
Op veel medewerking van mijn lieve vriendinnen hoef ik ook al niet te rekenen, want voor hun is het echt vakantie! Sonja kan haar eigen naam niet eens meer spellen, laat staan raden wie het van de drie is!
Therese is echt onder haar steen vandaan gekropen, en heeft hier het licht gezien!(en voert echt niets uit! En Martine mist haar man heel erg(ze denkt dat hij vreemd gaat!), en is dus de hele dag aan het sms-en.

Ja lieve mensen,
zoals u ziet ik heb het erg moeilijk hier, MAAR, gelukkig is er nog zoiets als "andere"vriendinnen, ik noem een Lenny, Anneke en natuurlijk mijn eigen Mies!
Die meiden bieden me meer steun dan dat ik ooit had kunnen verwachten!
Ik heb Anneke G die me heel goed opvangt, ze troost me echt als een vriendin,is dat jappenkamp nog ergens goed voor geweest!
Met Lenny ga ik in augustus toeren door het land, dus dat zal ook weer de nodige publiciteit met zich mee brengen.(ik had Albert Verlinden vandaag al aan de lijn, hij wilde van alles weten, en misschien gaat hij een item maken voor RTL Boulevard!)
En ook Mies wil weer met me gaan samenwerken, zoals ik al zei Lous is Hot!!!

Wat nog wel een blok aan m'n been is:Ria Bremer, gisterenavond aangekomen en die is aan 1 stuk door vuil aan het vertellen over mijn lieve vrienden uit nederland! Dus lieve mensen, als je Ria tegen komt, Hou je mond!!! Ik hoorde dat ze tijdelijk logeerde bij Anneke G, maar die heeft haar ook al de deur uitgezet na een flinke ruzie! Nou weet iedereen dat Anneke de meest hartelijke vrouw is die we kennen, en om dan bij haar de deur uitgezet te worden......dan zal ze het wel heel erg bont gemaakt moeten hebben! Ria hoeft hier niet aan te komen voor een slaapplek, want Fred Oster ligt al op de bank, en de stapelbedjes zijn gevuld! Mischien kan ze eens gaan proberen bij Prinses Irene onderdak te krijgen?!

Dit was het heel even voor nu, misschien niet een al te positief geluid uit mijn scherpe snaveltje, maar je hart luchten kan ook weleens goed doen! Ja toch?

Een lieve Groet,

Jullie Lous

2 opmerkingen:

MIES B zei

Lieve Lous,

Wat fijn om die lieve woorden te horen. Je bent buiten een vakvrouw ook nog eens een echte showbizz-vriendin.

Wat een problemen trouwens rondom die decorstukken. Ik zal Frank Kramer eens bellen. Misschien weet hij een snelle manier om die decorstukken naar Afrika te krijgen.

Mijn lopende band is op Schiphol aangekomen. Enkel er is nog een probleem. De medewerkers van Ria Bremer hebben mijn lopende band gestolen. Ze willen een programma in elkaar draaien met Ria in de hoofdrol. Het is de bedoeling dat er afgehakte ledematen en gescheurde maagdenvliezen over de band rollen. Ria mag dan raden van wie ze zijn. Tis toch vreselijk hoe ze haar medische achtergrond gebruikt om zo hoog te scoren?

Anyway honey,
Geert Wilders zoekt nog een stemmetje voor de hoofdpersoon in zijn nieuwe animatie-film. Ik heb 'm jou nummer gegeven.

Probeer de meiden ( en vooral Sonja ) daar een beetje in bedwang te houden en concentreer je vooral op je eigen bezigheden.

Kus,
( je showbizz vriendin ) Mies B.

nb: Gerda Havertong zal volgende week voor een Benefietje in Zuid-Afrika aankomen.

MIES B zei

Lieve Lous,

Gisteren kreeg ik tijdens tijdens mijn collecte-loop met Inmca M. een telefoontje van Pleunie. Ze vertelde me dat Martine's man vreemd gaat. De foto's stuurt ze naar je toe.

Liefs,

Mies. B.