donderdag 10 april 2008

Bedankt lieve mensen!

Lieve Mensen,

Wat een geweldige avond gisteren in 't Spant in Bussum, waar mijn goede vriendin Mies Bouman een geweldige "in de hoofdrol" voor me had georganiseerd.
Woorden schieten gewoon te kort om dit mega spektakel te bewoorden, maar ik zal toch proberen te bewoorden wat er allemaal door me heen gaat.

Allereerst was het bij binnenkomst al geweldig om de heerlijke bloemengeur op te snuiven, dat is zeker een andere geur dan die ik in de gevangenis van Zimbabwe heb geroken, Imca was er helemaal wild van, ik denk dat ze een delerium van de bloemengeur heeft gekregen! Mensen mocht ik ooit het loodje leggen, niets kan deze bloemenzee overtreffen! Lieve Imca, als je dit leest: Bedankt! jij weet altijd van niets, iets te maken.


En dan het show ballet van Penny de Jager, wat een overweldige act, samen met Ad (toppop) Visser wist ze weer echt de show te stelen,



Gelukkig had ik mezelf helemaal in het nieuw gestoken bij goede vriendin Fong Leng,


ze had een geweldige roze creatie voor me gemaakt met bijpassende dame edna bril, ik voelde me gewoon weer 20! Ik moet u wel zeggen lieve mensen, dat ik behoorlijk zenuwachtig was voor deze grote show, na mijn fiasco in Zuid Afrika, heb ik toch wel last gekregen van plankenkoorts, maar zoals een goede vriendin betaamd, was Mies zo lief om me over mijn zenuwen heen te helpen.

Wel werd het me allemaal even te veel toen goede vriendin Lenny Khoer het lied "ik zal altijd om je blijven geven" bracht. Dit deed me zo denken aan de dood van mijn lieve vriend Benny neyman, dit lied heeft zij op zijn crematie voor het laatst gezongen en ze had eigenlijk beloofd het nooit meer voor iemand anders te zingen, maar gelukkig heeft die lieve schat voor mij een uitzondering gemaakt! Lieve lenny, Ook jij bedankt!



(het lijkt wel of ik iedereen aan het bedanken ben, maar dat gevoel heb ik nu eenmaal en opgekropte emotie's is niet goed voor een mens, dat zag je aan arne jansen, die lieve schat heeft jaren zijn emotie's onderdrukt, tot dat het hem te veel werd en hij zelf voor het eeuwige leven heeft gekozen). Dus laat ik mijn emotie's maar de vrije loop.

Ook toen Mies mijn oud collega omroepsters door de deur liet komen heb ik mijn emotie's de vrije loop gegeven, wat was het heerlijk om Lizette hordijk, Paula Patricio, Astrid Joosten en Elle Brusse weer te zien, we zijn in onze tijd toch echt een hecht team geweest, en om dan na al die jaren zo weer bij elkaar te zijn is toch echt heel erg bijzonder.



Maar, er is altijd een maar!
Toen Mies onthulde dat ik net als haar,een straat naar mij vernoemd word, had ik het echt niet meer! Ik ben snel even de "in de hoofdrol" deur door gedoken, en heb een flinke lijn coke tot me genomen, gelukkig werd ik hier uiterst rustig door en kon de uitzending gewoon doorgang vinden en hoefden we de opname's niet te stoppen.



Wat geweldig een eigen straat! Het is wel in buurtschap Staverden met totaal nog geen 40 inwoners, maar dat mag de pret toch niet drukken!

Na afloop van deze heerlijke avond hebben we nog tot in de kleine uurtjes in de bar na gekletst, en natuurlijk geborreld. En toen was toch echt het moment daar dat we in de helikopter konden stappen om naar villa van rick gevlogen te worden. Eenmaal aan gekomen hebben we nog een afzakkertje genomen en zijn we gaan slapen, ( ik ben op de bank al in slaap gevallen, want ik kon niet meer op m'n mooie benen staan)

Lieve Mies, hoe kan ik je bedanken voor dit mega spektakel? het was in 1 woord geweldig(Ronny Tober), je bent een vriendin uit duizenden! Als ik in de nabije toekomst iets voor jou kan betekenen, dan kun je altijd op me rekenen.
Lieve Mies, BEDANKT!

En voor nu een lieve groet voor u allemaal, Ik ga weer even naar het zwembad om een heerlijke duik te nemen.

Tot snel,

Lieve groet, een emotionele Lous

1 opmerking:

MIES B zei

Lieve Lous,

Wat fijn om deze woorden uit je mond te horen en wat hebben wij het heerlijk naar ons zin in deze riante villa. Rik doet zijn best om alles tot in de puntjes te verzorgen. Over "puntjes" gesproken. Kom je nog een borrel halen? Ik zit op het terras bij het water met een fles Bacardi.

Groet,
Mies.